planeet appelmoes-25
planeet appelmoes-27

VERHALENDE

FOTOGRAFIEREIZEN

VERHALENDE FOTOGRAFIE

PLANEET APPELMOES organiseert verhalende fotografiereizen, waar beleving, avontuur en flexibiliteit centraal staan.

Verhalende fotografie, ook wel documentaire fotografie genoemd, gaat verder dan alleen het vastleggen van mooie beelden. Het draait om het vertellen van een verhaal door middel van fotografie. Het gaat niet alleen om het registreren van een moment, maar om het vastleggen van de sfeer, emoties en de context van een situatie.

Onze aanpak

Onze missie is om mensen te inspireren door middel van fotografie en authentieke reiservaringen. 

Trots op onze foto's

Alle foto’s op de website zijn gemaakt door begeleiders  of gidsen van PLANEET APPELMOES. We vinden het belangrijk dat je een eerlijke indruk krijgt van de bestemmingen en ervaringen die we aanbieden. Daarom gebruiken we bewust geen stockfoto’s. 

Waarom reizen met PLANEET APPELMOES?

Ongebaande paden

We geloven dat de mooiste belevingen worden geboren uit het verkennen van nieuwe perspectieven, zoveel mogelijk buiten de drukte van het massatoerisme.

Authentieke ervaringen

We streven ernaar om unieke momenten te creëren die je voor altijd bijblijven. Ontdek samen met ons de verborgen juweeltjes van de wereld en maak herinneringen die een leven lang meegaan.

Kleine groepen

Kleine groepen betekenen grote connecties. Samen delen we niet alleen adembenemende natuur en culturele schatten, maar ook lachende momenten en onvergetelijke ervaringen.

Flexibiliteit

We steken zoveel mogelijk flexibiliteit in onze reizen zodat er plaats is voor spontane ideeën. Wij geloven dat de mooiste momenten vaak ontstaan wanneer er ruimte is voor ongeplande ontdekkingen.

Fotografiecursussen en -workshops

Onze fotografiecursussen en workshops zijn ontworpen om je voor te bereiden op het vastleggen van onvergetelijke herinneringen tijdens je reis.

Iets voor jou?

Avontuur en fotografie

Graag traag

Ongebaand

Je bent liefhebber van avontuur en fotografie en beleeft graag authentieke momenten op reis. 

Je  hecht waarde aan “het rustig aan doen” en legt graag de nadruk op het ervaren van de cultuur, het ontmoeten van de lokale bevolking en het verkennen van de natuur op een rustig tempo.

Je omarmt graag het onbekende en staat open voor het verkennen van afgelegen bestemmingen.

Kriebelt jouw reisdrang?

Zit je met een vraag?

LeeftijdGeslachtNationaliteit