planeet appelmoes-25
Over ons
Onze missie

Onze missie is om mensen te inspireren door middel van authentieke reiservaringen.

De reizen van PLANEET APPELMOES zijn ontworpen om de zintuigen te prikkelen, creativiteit te stimuleren en perspectieven te verbreden. We willen mensen inspireren om plaatsen te ontdekken en hun grenzen te verleggen.

Reizen met PLANEET APPELMOES gaat niet alleen over de bestemming, maar ook over de mensen die je onderweg ontmoet. Onze reizen zijn ontworpen om reizigers met elkaar te verbinden en een gemeenschap te creëren die gedreven wordt door een gedeelde interesse voor fotografie, avontuur en ontdekking.

Bij PLANEET APPELMOES streven we ernaar om door middel van reizen bewustzijn te creëren over de delicate balans tussen mens en natuur, en de impact die onze keuzes hebben op de wereld. Door onze reizigers bloot te stellen aan diverse ecosystemen, tradities en uitdagingen, hopen we empathie en inzicht te stimuleren. We geloven dat bewustwording de eerste stap is naar positieve verandering, en we willen onze reizigers inspireren om doordachte keuzes te maken en te handelen vanuit een "open minded" perspectief.

Ga mee op ontdekking.
planeet appelmoes-24
Onze reisfilosofie

Bij Planeet Appelmoes draait het om avontuurlijk en authentiek reizen en fotografie. Of je nu een fervent fotograaf bent of net begint met het verkennen van de wereld, wij geloven dat reizen een bron van ontdekking moet zijn voor iedereen. Onze reizen zijn speciaal ontworpen voor kleine groepen, omdat we geloven in de kracht van gemeenschap en het delen van unieke ervaringen. Of het nu gaat om het trotseren van bergpaden, het verkennen van exotische culturen of het ontdekken van verborgen pareltjes of het vertellen van een beeldend verhaal, bij ons vind je een omgeving die je uitnodigt om de wereld te verkennen op een manier die jou inspireert en uitdaagt.

Flexibiliteit is een belangrijk aspect van onze reizen. We begrijpen dat elke reiziger unieke behoeften en voorkeuren heeft. Daarom streven we naar zo veel mogelijk vrijheid op reis en maken we ruimte voor spontane beslissingen van reizigers.

Onze reizen gaan verder dan alleen het nemen van mooie foto's of het opzoeken van avontuur. We moedigen je aan om ondergedompeld te worden in de bestemmingen die we bezoeken, om de cultuur te ervaren, lokale bevolkingen te ontmoeten en prachtige natuur te verkennen.

Laat ons je leiden naar afgelegen en adembenemende bestemmingen. We dagen je uit om het onbekende te omarmen en de wereld met al haar facetten vast te leggen. We geloven dat de mooiste momenten en belevingen worden geboren uit het verkennen van nieuwe perspectieven, zoveel mogelijk buiten de drukte van het massatoerisme.

Glenn Minten

"Ik geloof dat authentiek en avontuurlijk reizen en fotografie de perfecte manier is om bewust te worden van je omgeving en een diepere connectie te creëren met de plaatsen die je bezoekt. Vanuit deze overtuiging werd PLANEET APPELMOES in 2024 geboren. Door avontuurlijke ontdekkingsreizen en verhalende fotografiereizen aan te bieden, wil PLANEET APPELMOES niet alleen herinneringen vastleggen, maar ook een levendige, avontuurlijke ervaring creëren waarin we samen de schoonheid van de wereld ontdekken.

Veel gestelde vragen

Je hebt waarschijnlijk nog niet de appelmoes gevonden die bij jou past. Blijven zoeken ;).

Helemaal niet, PLANEET APPELMOES is er voor iedereen die interesse heeft in fotografie en/ of avontuurlijk reizen.

Natuurlijk! Al onze reizen bevatten een tikkeltje avontuur en zijn dus geschikt voor iedereen die hiervoor open staan.

Dat hangt af van reis tot reis. De ene is wat avontuurlijker opgebouwd dan de andere en in sommige reizen komt fotografie veel harder naar voor dan in andere reizen.

Los van het feit dat dat zeer jammer zou zijn, kan dat zeker. Je dient dan wel rekening te houden met ons annulatiebeleid. Dat kan je terugvinden in onze voorwaarden.

Doorgaans zijn de groepen tussen de 6 en 9 personen groot.

Over het algemeen worden de inschrijvingen 3 maanden voor afreis gesloten.

Dat hangt af van reis tot reis. Je kan het aantal deelnemers terugvinden op de pagina van de betreffende reis.

We houden van avontuur dus overnachten doen we dan ook op die manier. Afhankelijk van reis tot reis kunnen de accommodaties bestaan uit hostels, campings, lodges,... en overnachten we meestal in groepskamers.

Geen probleem, neem contact op met hello@planeetappelmoes.be en we antwoorden zo snel mogelijk op jouw vraag.
LeeftijdGeslachtNationaliteit