planeet appelmoes-25
Workshop Lightroom
7 deelnemers

Workshop Lightroom

Deep dive in fotobewerking

Het bewerken van foto's is een onontkoombaar aspect van fotografie. Het stelt je in staat om je eigen stempel op de beelden te drukken en een dieper begrip te krijgen van de opbouw van je foto's. Lightroom is het perfecte gereedschap hiervoor. Afgezien van het bewerken van afbeeldingen, biedt Lightroom ook een handige mogelijkheid om een digitale bibliotheek te organiseren, foto's te voorzien van labels, en meer. In deze workshop zullen we alle aspecten bespreken en aan de slag gaan met eventuele vragen die je hebt.

Programma

De volgende onderwerpen zullen of kunnen aan bod komen. Naar gelang jouw niveau, kan de workshopinhoud ter plaatse afgestemd worden op jouw wensen en ideeën.

Importeren
Selecteren
Vooraleer je aan de slag gaat met bewerken, is het zeer belangrijk dat je je beelden selecteert. We geven je tips om dit efficiënt en snel te kunnen doen.
Importeren
Structuur brengen
Verzamelingen
Verzamelingen zijn een handige tool om structuur in de chaos te brengen. Maar hoe gebruik je die op een correcte manier? We bekijken het samen.
Structuur brengen
Nabewerking
Foto's bewerken
Nabewerking is een zeer belangrijke stap om tot mooie, sprekende beelden te komen. We geven jou praktische en nuttige handvaten mee voor jouw workflow in Lightroom.
Nabewerking

Liever online? Dat kan!

30 maart van 19u00 tot 21u00

Welk materiaal neem ik mee?

Het enige materiaal dat je nodig hebt voor deze workshop is jouw laptop

Dinsdag 21 mei, 19u00-22u00​

Woensdag 12 juni, 19u00-22u00​

Zaterdag 1 juni, 14u00-17u00

LeeftijdGeslachtNationaliteit